
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 600 g hladké mouky
- droždí
- 3 dl mléka
- vejce
- stolní olej
- sůl
- žampiony
- kečup
- šunka
- sýr
- cibule
Postup přípravy receptu
-
Do horkého mléka rozdrobíme droždí a necháme vykynout kvásek.
-
Mouku, vejce, kvásek smícháme dohromady, přidáme stolní olej a osolíme. Vyválíme plát a položíme na plech vysypaným moukou(hl), okraje vytvarujeme.
-
Zatím na pánvi na másle orestujeme cibuli nakrájenou na kousky a přidáme žampiony.
-
Těsto pomažeme kečupem a na půl plechu dáme šunku nakrájenou na kousky a nastrouhaný sýr. Na druhou půlku dáme žampiony.
-
Troubu rozehřejeme na 180stupňů a pečeme 1 hodinu.
Kuchař: Metlos