
- reklama -
Suroviny
16 porcí
- 500 g zmrazené drůbeží sekané
- 400 g listového těsta
- 2 lžice kečupu
- 1 lžička grilovacího koření
- 1 vejce na potření
- hladká mouka na podsypání
Postup přípravy receptu
-
Sekanou necháme rozmrazit, poté ji v misce smícháme s kečupem a grilovacím kořením.
-
Těsto vyválíme na plát o tloušťce 3mm, rozkrájíme ho na stejné čtverce. Na každý dáme lžicí namočenou ve studené vodě kousek směsi.
-
Těsto přehneme do trojuhelníků.
-
Okraje dobře přitiskneme, aby směs nevytekla. Pirohy narovnáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do vyhřáté trouby na 190°C cca 25 minut.
Poznámka od kuchařky
Sekanou si může každý ochutit podle chuti.
Kuchařka: amanka









