
- reklama -
Suroviny
- 1 Hermelín
- 100 g šunky
- 2-3 polévkové lžíce černého piva
- 1 feferonka
- špetka sladké a pálivé mleté papriky
- kousek másla
- pažitka
- sůl
- na spojení zakysaná smetana podle potřeby
Postup přípravy receptu
-
Hermelín pokrájíme, spolu s šunkou, máslem a feferonkou, vložíme do mixéru a rozmixujeme na hrubší kaši. Přidáme obě sypké papriky, zalijeme pivem (nesmíme to příliš naředit, takže raději postupně a vmíchávat) a necháme hodinu odstát.
-
Poté spojíme zakysanou smetanou, osolíme a vmícháme nasekanou pažitku.
Lepší je pomazánku nechat uležet.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea