
- reklama -
Suroviny
- 300 g králičích jater
- 1 červená paprika
- 1 bílá paprika
- 1 pórek (tenčí)
- cibulka
- 2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- worchestr
- tymián
- chilli omáčka (česneková)
- mouka (na zahuštění šťávy)
- pohanka (jako příloha)
Postup přípravy receptu
-
Jatýrka nakrájíme na oblíbenou velikost.
-
Na rozpálený olej vložíme cibuli a stroužky česneku (pokrájené a trochu tymiánu, dál půlku červené a bílé papriky a část porku azpěníme.
-
Na to vložíme jatýrka, zprudka opečeme, podlejeme malinko vodou a dusíme. Asi po 10 min. dáme zbytek zeleniny, okořeníme dle chuti a zahustíme moukou. Dusíme ještě asi 10 min.
-
Mezitím si dle návodu připravíme pohanku.
Poznámka od kuchařky
Celé jídlo netrvá déle než 20 min.A určitě by tam byl výborný i sýr a zjemnit i smetanou.
Kuchařka: spagetka