
- reklama -
Suroviny
1-2 porce
- 1 konzerva červených fazolí ve sladko-slaném nálevu
- 5 středně velkých hlaviček hlívy
- 1 lžíce chilli omáčky s česnekem nebo jiné ostré omáčky
- 1 lžíce oleje
- 1 menší cibule
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Na oleji malinko orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.
-
Přidáme na proužky nakrájenou hlívu, malinko podlijeme a dusíme cca 10 minut.
-
Pak přidáme konzervu propláchnutých fazolí, čili omáčku a podle potřeby ještě dolijeme trošinku vody a dusíme ještě tak 5-7 minut. Dosolíme podle chuti.
Podáváme s chlebem
Poznámka od kuchařky
Měla jsem fazole, zbytek čili omáčky s česnekem a několik hlaviček hlívy. Vznikl z toho super oběd. Byla jsem hodně statečná! :-))). Té omáčky mi ukáplo více :-).
Úmyslně píši ČILI. Jsme v Česku, tak pišme česky
Kuchařka: JanaDorazinova









