Pikantní fazole s hlívou ústřičnou

88
- reklama -

Suroviny
1-2 porce

1 konzerva červených fazolí ve sladko-slaném nálevu
5 středně velkých hlaviček hlívy
1 lžíce chilli omáčky s česnekem nebo jiné ostré omáčky
1 lžíce oleje
1 menší cibule
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji malinko orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.

  2. Přidáme na proužky nakrájenou hlívu, malinko podlijeme a dusíme cca 10 minut.

  3. Pak přidáme konzervu propláchnutých fazolí, čili omáčku a podle potřeby ještě dolijeme trošinku vody a dusíme ještě tak 5-7 minut. Dosolíme podle chuti.
    Podáváme s chlebem

Poznámka od kuchařky

Měla jsem fazole, zbytek čili omáčky s česnekem a několik hlaviček hlívy. Vznikl z toho super oběd. Byla jsem hodně statečná! :-))). Té omáčky mi ukáplo více :-).

Úmyslně píši ČILI. Jsme v Česku, tak pišme česky