
- reklama -
Suroviny
- 1 kg bůčku
- 12 stroužků česneku
- 5 bobkových listů
- 5 kuliček pepře
- 1 kávová lžička (KL) soli
- ———–
- 15 stroužků česneku
- 1 KL sladké papriky
- 1 KL kari
- 1 KL grilovacího koření
- 1 KL soli
- 1 KL pepře
- 1 KL chilli
- 2 KL oleje
- 2 KL worčestru
- 2 KL sojové omáčky
Postup přípravy receptu
-
Bůček vaříme 1 hodinu s kořením v horní části ingrediencí.
-
Necháme pořádně vychladnout.
-
Z ostatních surovin uděláme hutnou kaši, kterou vetřeme do vařeného bůčku.
-
Pevně zabalíme do alobalu a necháme v chladu uležet 4-6 dní.
Kuchař: Jarek71