
- reklama -
Suroviny
    
- 4-5 větších uvařených brambor
- 2 hrsti rukoly
- cherry rajčátka
- 1 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžíce kaparů
- kvalitní olej – použila jsem slunečnicový
- sůl
- bílý pepř
Postup přípravy receptu
- 
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Rukolu omyjeme a osušíme, rajčátka omyjeme a nakrájíme na kolečka. 
- 
Zálivka : Do hrnečku dáme hořčici a za stálého šlehání přiléváme malým pramínkem olej, až nám vznikne hladká emulze (konzistence majonézy). 
- 
Brambory v míse osolíme, promícháme s rukolou, přidáme rajčátka, opepříme a zalijeme hořčičnou zálivkou. Nakonec salát posypeme kapary. 
Poznámka od kuchařky
Množství surovin je pouze orientační.
            Kuchařka: maris
        
 
            