
- reklama -
Suroviny
- 200 g Choceňského pomazánkového másla bez příchuti
- 2 balení baltických sardinek v oleji (2×240 g)
- 1 větší cibule
- 1 široký plátek (3 cm) stolního másla
- 180 g sýra Cottage Cheese s příchutí chilli
Postup přípravy receptu
-
Očištěnou cibuli si nakrájíme nadrobno, vložíme do hlubší misky, přidáme rozpuštěné máslo, sardinky-jedny bez a druhé i s olejem, pomazánkové máslo.
-
Vše ponorným mixérem rozmixujeme.
-
Pak lehce vmícháme sýr Cottage, dáme vychladit a podáváme namazané na krajíčcích čerstvého pečiva.
Poznámka od kuchařky
Pokud chceme mít pomazánku i pro děti, raději doporučuji Cottage Cheese přírodní.
Kuchařka: Anna Kocikova