Perníkové koření podle M. Janků-Sandtnerové

52
- reklama -

Suroviny
na 500 g mouky

Na 500 g mouky:
10 g anýz
10 g badyán
5 g nové koření
5 g hřebíček
5 g fenykl
5 g skořice

Postup přípravy receptu

  1. Vše v hmoždíři utlučeme (rozmixujeme), prosijeme a v dobře uzavřené kořence uschováme.

  2. Dávka je na 500 g mouky.

Poznámka od kuchařky

Upraveno

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…