- reklama -
Suroviny
- 3 skleničky polohrubé mouky
- 3 vejce
- 1,5 skleničky cukru
- 1 sklenička oleje
- 3 lžíce kakaa
- 1 prášek do perníku
- 4 lžíce medu
- 2 skleničky mléka
- Krém:
- 2 tvarohy
- 100 g moučkového cukru
- trochu pravé vanilky (nebo vanilkový cukr)
- želatinový ztužovač Dr. Oetker
Postup přípravy receptu
-
Do mísy prosejeme mouku, přidáme ostatní ingredience a zamícháme. Vylejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v předehřáté troubě. Necháme vychladnout.
-
Uděláme krém: Tvarohy s cukry zamícháme a přidáme ztužovač připravený podle návodu. Krém navrstvíme na upečený perník a necháme nejlépe do druhého dne uležet.
-
Pak přizdobíme ovocem a podáváme.
Kuchařka: JanaDorazinova