
- reklama -
Suroviny
    
- 400 g hladké mouky
 - 150 g cukru moučka
 - 1 prášek do perníku
 - 1/2 prášku do pečiva
 - 1 vajíčko
 - 1/2 hrnku oleje
 - skořicový cukr
 - 2 lžíce kakaa
 - 2 hrnky mléka
 - čerstvé jahody
 - čokoládová poleva
 
Postup přípravy receptu
- 
Ze surovin vymícháme hladké těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypadný plech.
 - 
Do neupečeného těsta poklademe omyté a podélně rozříznuté jahody a dáme péct.
 - 
Hotový perník potřeme čokoládovou polevou a posypeme moučkovým cukrem. Dozdobíme celými jahodami.
 - 
Velmi jednoduché a moc dobré.
 
            Kuchařka: teta.verca
        
            








