
- reklama -
Suroviny
16 porcí
- Těsto:
- 2 hrnky hl. mouky
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 2 vajíčka
- 1 vanilkový cukr
- 1 kypř. prášek do perníku
- 2 lžíce kakaa
- 2 lžíce medu
- 100 g mletých vlašských ořechů
- Poleva:
- čokoláda na vaření
- mleté vlašské ořechy (kokos)
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny smícháme, nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo pečící papír).
Pečeme v předehřáté troubě po dobu cca 25 min. na 170 C. -
Po vychladnutí na perník přelijeme čokoládu (rozehřejeme), posypeme mletými ořechy nebo kokosem …
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť…
Kuchařka: IvaVenturova