- reklama -
Suroviny
20 porcí
- 150 g perníku (lze použít koupený na strouhání od firmy Dubea je vegan, nebo přebytek z domácího pečení, jako jsem to udělala já podle receptu z loňska)
- 3 lžíce marmelády (já použila rybízovou)
- 50 g kokosového oleje
- cca 20 ks oloupaných mandlí
- strouhaný kokos na obalování
Postup přípravy receptu
-
Rozmixujeme perník, ke kterému poté přidáme marmeládu a kokosový olej. Hmotu dáme na hodinu do lednice ztuhnout.
-
Do perníkové hmoty zabalíme mandli a vytvarujeme kuličky, které obalíme v kokosu.
Poznámka od kuchařky
Odkaz na článek na blogu:
http://fitblogies.blogspot.cz/2016/12/recept-vanoc…
Pro další inspiraci navštivte můj blog:
Kuchařka: Petras namaste