- reklama -
Suroviny
- Penne
- olivový olej
- lilek
- několik plátků uzeného lososa
- Parmezán
- čerstvá bazalka
- 3 stroužky česneku
- koření grilovaná zelenina
Postup přípravy receptu
-
Oloupané stroužky česneku rozmáčkneme dlaní a dáme osmažit na olivový olej. Přidáme na plátky nakrájený lilek, který posypeme kořením grilovaná zelenina.
-
Stroužky česneku vyndáme, jakmile začínají mít zlatavou barvu. Na pánev přidáme 3 lístky čerstvé bazalky. Lilek osmažíme po obou stranách.
-
V mezičase uvaříme penne podle návodu.Uvařené a scezené penne dáme do výpeku na kterém se dělal lilek.
-
Na talíř dáme penne, naaranžujeme lilek, plátek uzeného lososa a těstoviny posypeme strouhaným parmezánem. Dozdobíme lístkem čerstvé bazalky.
Kuchařka: hanahcotton