Pekingský hrnec -dietní

85
- reklama -

Suroviny
5 porcí

750 g hlávkového zelí
400 g mletého masa / nejlépe kuřecího nebo krůtího
50 g másla nebo oleje
2 cibule
6 rajčat
4-6 syrových brambor
1/4 l vody
česnek
sůl
pepř
Masox
2 lžíce kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Recept je převzatý z jiných stránek. Protože nám chutná, tak jsem ho sem vložila. Snad se autorka nebude zlobit:)

Foto přidám.