
- reklama -
Suroviny
5 porcí
- 750 g hlávkového zelí
- 400 g mletého masa / nejlépe kuřecího nebo krůtího
- 50 g másla nebo oleje
- 2 cibule
- 6 rajčat
- 4-6 syrových brambor
- 1/4 l vody
- česnek
- sůl
- pepř
- Masox
- 2 lžíce kečupu
Postup přípravy receptu
-
Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Poznámka od kuchařky
Recept je převzatý z jiných stránek. Protože nám chutná, tak jsem ho sem vložila. Snad se autorka nebude zlobit:)
Foto přidám.
Kuchařka: BILKOVAI









