Pekelně ostré Tortillas

50
- reklama -

Suroviny
4-6 porcí

1 kg kuřecího masa ze stehen
2 lžíce pikantní paprikové pasty
1 cibule
1 plechovka fazolí v chilli omáčce
1 plechovka sterilované zeleniny (Makedonská směs)
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou.


    Zobrazit celý recept

  2. Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso bylo hotové a zůstalo příjemně šťavnaté.

  3. K takto lahodně pikantnímu – ostrému masu, přidáme na jemno nakrájenou cibuli na nudličky a obsah konzervy se sterilovanou zeleninou a necháme dusit společně s masem.

  4. Sterilovaná zelenina již při vložení je hodně měkká a dalším dušením nám příjemně zahustí masový základ. Jakmile je zelenina skoro rozvařena, tak přidáme sterilované fazole a již necháme jen prohřát.

  5. Podáváme v teplých plackách Tortillas, které po naplnění nemotáme do kornoutu, ale pouze přeložíme na polovic.