
- reklama -
Suroviny
- steak z lososa
- citrón
- rozmarýn
- olivový olej
- koření- sůl, pepř
- brambory
- Na bazalkový dip:
- lístky bazalky
- 3 lžíce ricotty
- 2 lžíce bílého jogurtu
- sůl
- pepř
- citrónová šťáva
Postup přípravy receptu
-
Steak z lososa omyjeme a osušíme. Přendáme ho na alobal, opepříme, dáme snítku rozmarýnu, kolečko citrónu, zakápneme kapkou olivového oleje a zabalíme. Pečeme v troubě na 180 stupňů, cca 15 minut.
-
Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Scedíme a přidáme trošku másla. Nakrájíme na kolečka.
-
Na dip smícháme ricottu s bílým jogurtem, vmícháme nasekanou bazalku, osolíme, opepříme a doladíme citrónovou šťávou.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: veronicaskitchencz