
- reklama -
Suroviny
1 kralik
- 1 rozporcovany kralík
- 125 g masla
- 4 stroužky česneku
- lžíce mleté červené papriky
- 1 lžíce kari
- koření
- sol
- nastrouhaná kůra z citronu
Postup přípravy receptu
-
Maslo + sypke suroviny + citronova kora vymiesame a potrieme nim nasolene a nakorenene porcie kralika.
-
Kazdu porciu zabalime do alobalu a vlozime na pekac.
-
Pekac vlozime do vyhriatej rury a pecieme do zmaknutia cca hodinu, balicky otvorime a este nechame zapiect. Ako prilohu som uvarila zemiaky v supke, po vychladnuti som ich nakrajala na hrubsie kolieska a opiekla ich na na oleji + som udusila kel (kapustu) na slanine a dochutila ho cesnkakom.
Poznámka od kuchařky
recept na webe a v radiu uverejnila pani Daniela z Krompach.
Kuchařka: vybusna