
- reklama -
Suroviny
- 4 Hermelíny
- 10 dkg turistického salámu
- 2 rajčata
- 1 paprika čerstvá
- 1 větší cibule
- 4 lžičky ostrého kečupu
- koření čtyř barev
- 4 lžičky
- plnotučná hořčice
- špetku soli
- pepře
Postup přípravy receptu
-
Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort.
-
Spodní díl potřeme plnotučnou hořčicí, klademe na něj tenká kolečka cibule, salám a plátky rajčete. Okořeníme podle chuti.
-
Přidáme další díl, který potřeme ostrým kečupem na něj dáme papriku, rajče a salám. Opět okořenit.
-
Přiklopíme poslední vrstvu a spíchneme párátky.
-
Pečeme v troubě asi 7-10 minut. Hotový sýr se lehce rozteče a chutě se spojí. Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou nebo s vařenými bramborami a salátem.
Kuchař: toprecepty.cz