Pečený Hermelín

86
- reklama -

Suroviny

4 Hermelíny
10 dkg turistického salámu
2 rajčata
1 paprika čerstvá
1 větší cibule
4 lžičky ostrého kečupu
koření čtyř barev
4 lžičky
plnotučná hořčice
špetku soli
pepře

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny podélně rozkrojíme na 3 plátky jako dort.

  2. Spodní díl potřeme plnotučnou hořčicí, klademe na něj tenká kolečka cibule, salám a plátky rajčete. Okořeníme podle chuti.

  3. Přidáme další díl, který potřeme ostrým kečupem na něj dáme papriku, rajče a salám. Opět okořenit.

  4. Přiklopíme poslední vrstvu a spíchneme párátky.

  5. Pečeme v troubě asi 7-10 minut. Hotový sýr se lehce rozteče a chutě se spojí. Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou nebo s vařenými bramborami a salátem.