
- reklama -
Suroviny
hodně
- 35 dkg jablek
- 10 dkg banánu
- 10 dkg švestek
- 10 dkg mražených jahod
- 10 dkg pomeranče
- 2 velké hrstě cukr krystal
- skořice
- 5 hřebíčků
- 1 vanilkový cukr
- 1/2 malé citronky
- (můžete dát i jiné ovoce já jsem dala co jsem doma našla)
Postup přípravy receptu
-
Ovoce okrájíme, očistíme nakrájíme na malé kousky dáme na plech na to dáme skořici, hřebíčky, vanilkový cukr, cukr krystal a citronku. Dáme do trouby péct na 180°C do té doby pokud ovoce nepustí šťávu asi 40 minut.
-
Potom ihned teplé dáváme do skleniček a otočíme dnem nahoru asi 10 minut. Voní to nádherně. Jsou z tohoto množství 1-1/2 skleničky sedmičky.
Kuchařka: Zdenka +++









