
- reklama -
Suroviny
- taliány (koupené v Globusu)
- lžíce sádla
- Zelenina:
- čerstvá paprika
- cibule
- šalotka
- rajčátka
- cuketa
- koření na grilovanou zeleninu
- 1 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
V pekáčku rozpustíme sádlo a dáme na to Taliány. Pečeme v troubě na 180°C 20 min., na prvních 10 minut přikryté poklicí. Dopečeme dorůžova. Po upečení se loupou.
-
Zeleninu nakrájíme na přibližně stejné kousky, okořeníme a promícháme s olejem. Pečeme v troubě asi 10 min. a potom pod grilem asi 5 minut. Musíme hlídat gril, rychle připéká.
Poznámka od kuchařky
Taliány jsou výborné taky s hořčicí a křenem.
Kuchařka: mika59









