- reklama -
Suroviny
- 200 g Goudy
- 100 g libového uzeného masa
- 2 vejce
- špetka chilli
- sůl a pepř podle chuti
- trochu oleje
Postup přípravy receptu
-
Sýr nastrouháme a maso, pokud nepůjde nastrouhat, nakrájíme na hodně jemné kousky. Přidáme vejce a dokořeníme. Vmícháme asi 2 lžíce strouhanky a tvoříme řízečky. Obalíme je ve strouhance.
-
Možná se směs bude zdát řídká, ale v troubě se zpevní a sýr nevyteče. Řízečky opatrně přesuneme na plech s pečícím papírem, potřeným olejem.
-
Každý kousek lehce pokropíme olejem a pečeme ve vyhřáté troubě na 220 st. dozlatova. Můžeme i několikrát otočit, záleží na vaší troubě. Podáváme horké s různě upravenými bramborami.
Kuchařka: mika59