
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 1 kg nových brambor
- tymián
- rozmarýn
- sůl
- olej
- Dip:
- 2 kelímky kozího pomazánkového sýra (měla jsem s příchutí česneku)
- 1 malý bílý jogurt
- sůl
- pepř
- bazalka
- rozmarýn
- česnek
Postup přípravy receptu
-
Brambory odrbeme kartáčkem, rozpůlíme, položíme slupkou na plech, osolíme, pokapeme olejem a posypeme jemně sekanými bylinkami. Pečeme v troubě při 200 °C asi 30 – 35 minut. Kozí sýr rozmícháme s jogurtem, ochutíme a přidáme bylinky.
Poznámka od kuchařky
Moc dobré to bylo 🙂
Tomu, kdo nemá rád kozí sýr, doporučuju jiný hodně výrazný – např. brynzu 😉
Kuchařka: zizala