- reklama -
Suroviny
- 600 g candát (filet bez kosti a kůže)
- 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky
- sůl
- pepř
- 100 g očištěné papriky
- 100 g lilku na plátky
- 100 g cukety na plátky
- bazalka
- olivový olej
- česnek
Postup přípravy receptu
-
Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené.
-
Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme, pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji.
-
Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek
Kuchař: toprecepty.cz