
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 velké brambory
- 1 balíček mozzarelly
- 100 g eidamu
- 2 lžíce pomazánkového másla (nebo tavený sýr)
- 1 lžíce sušené smažené cibule
- sůl
- pepř
- kmín
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce ne příliš do měkka. Dáme vychladit a připravíme si náplň: eidam a mozzarellu nastrouháme, spojíme pomazánkovým máslem, osolíme, opepříme, přidáme smaženou cibulku a dobře promícháme.
-
Prochladlé brambory přepůlíme, střed trochu vydlabeme lžičkou a do vzniklé „mističky“ navršíme náplň.
-
Posypeme kmínem (kdo nemá rád, nemusí) a dáme pod gril asi na 8 minut zapéct. Podáváme horké, se zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Určitě by šla přidat i niva nebo třeba uzený sýr…vlastně jakýkoliv. Já jsem použila ty, které jsem našla v lednici :-))
Kuchařka: Danca