- reklama -
Suroviny
- Brambory
- mrkev
- libovolné koření:
- koření Grilovaná zelenina
- celý kmín
- kurkuma
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Syrové brambory nakrájet na kolečka, když jsou nové tak i se slupkou.
-
Mrkev taky nakrájet na kolečka.
-
V míse společně okořenit a nalít trochu oleje, důkladně promíchat.
-
Dát na plech nebo do zapékací mísy a péct doměkka a dozlatova.
-
Měli jsme k tomu přírodní řízky a lehkou domácí tatarku.
-
LEHKÁ DOMÁCÍ TATARKA:
1 bílý jogurt Activia, 1 kl plnotučné hořčice, cibule na jemno nakrájená, 2 sterilované okurky, najemno nakrájené, sůl, pepř a trochu cukru.
Poznámka od kuchařky
Na tuto přílohu jsem přišla, když jsem dělala grilovanou zeleninu na grilu na zahradě a nejvíce mi ze směsi zeleniny chutnala mrkev a cuketa.
Kuchařka: mattahaj