Pečené brambory plněné Chilli Con Carne

41
- reklama -

Suroviny

8 velkých brambor
400 g mletého masa
1 plechovka kukuřice (250 g)
1 plechovka červených fazolí
1 cibule
1 červená feferonka
100 g rajského protlaku
400 ml vývaru z bujonu
olej
sůl
pepř
1 lžička mleté papriky

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 200°C. Nachystáme si 8 stejně velkých kousků alobalu a potřeme je 1 lžící oleje. Na každý kus alobalu položíme 1 omytý brambor, který osolíme, opepříme a zabalíme. Pečeme 60 minut.


    Zobrazit celý recept

  2. Na oleji opečeme mleté maso a přidáme na jemno nakrájenou cibulku a feferonku. Po krátkém opékání přidáme i rajský protlak. pak vývar a vše provaříme.

  3. Osolíme, opepříme a přidáme červenou papriku. Kukuřici a fazole přidáme do pánve a prohřejeme.

  4. Brambory vyjmeme z trouby, rozbalíme, vršek brambor oloupeme a vnitřek vydlabeme. Vydlabaný vnitřek vmícháme do Chilli con Carne. Brambory naplníme směsí.