- reklama -
Suroviny
- 8 velkých brambor
- 400 g mletého masa
- 1 plechovka kukuřice (250 g)
- 1 plechovka červených fazolí
- 1 cibule
- 1 červená feferonka
- 100 g rajského protlaku
- 400 ml vývaru z bujonu
- olej
- sůl
- pepř
- 1 lžička mleté papriky
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 200°C. Nachystáme si 8 stejně velkých kousků alobalu a potřeme je 1 lžící oleje. Na každý kus alobalu položíme 1 omytý brambor, který osolíme, opepříme a zabalíme. Pečeme 60 minut.
-
Na oleji opečeme mleté maso a přidáme na jemno nakrájenou cibulku a feferonku. Po krátkém opékání přidáme i rajský protlak. pak vývar a vše provaříme.
-
Osolíme, opepříme a přidáme červenou papriku. Kukuřici a fazole přidáme do pánve a prohřejeme.
-
Brambory vyjmeme z trouby, rozbalíme, vršek brambor oloupeme a vnitřek vydlabeme. Vydlabaný vnitřek vmícháme do Chilli con Carne. Brambory naplníme směsí.
Kuchařka: teta.verca