- reklama -
Suroviny
- 500 g ve slupce vařených brambor
- 1/2 lilku
- 250 g brokolice
- 1 cibule
- 1 zelená paprika
- 1 žlutá paprika (červená)
- 2 rajčata
- sůl
- pepř
- olej
- Bylinkový tvaroh:
- 250 g termizovaného (jemného) tvarohu
- 2 lžíce jogurtu
- petrželka
- tymián (bazalka, pažitka – podle vlastní chuti)
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Zemiaky narežeme na kolieska, papriky na kúsky, cibuľu na osminky, baklažán na kocky, paradajky na mesiačiky, brokolicu rozoberieme na ružičky.
-
Olej rozpálime a pridáme narezanú cibuľu, brokolicu a baklažán. Restujeme 10 minút.
-
Potom pridáme zvyšnú zeleninu, osolíme, okoreníme a restujeme ďalších 10 minút. Nepodlievame. !
-
Tvaroh vymiešame s jogurtom, soľou a sekanými bylinkami.
Zeleninu podávame teplú s omáčkou.
Kuchařka: tejaja