Pečená vepřová panenka plněná lososem a pórkem, šafránová omáčka

59
- reklama -

Suroviny

vepřová panenka 500 g
losos 200 g
pórek 60 g
sůl 40 g
olej stolní 100 ml
vejce 4 ks
máslo 100 g
krevety 30 g
bílé víno 50 g
bešamel 500 g
šafrán 3 g
rozmarýn 2 g

Postup přípravy receptu

  1. Panenku naplníme lososem a pórkem,opečeme na oleji do zlatova.


    Zobrazit celý recept

  2. Bešamel smícháme s šafránem a nasekanými krevetami, ochutíme bílým vínem, zjemníme máslem a omáčku přeléváme přes dranžírovanou panenku.

Poznámka od kuchařky

Opravdu doporučuji je to vinikající

fotografie sem pridam nekdy jindy az budu mit foťák