
- reklama -
Suroviny
- 4 větší jablka
- 8 lžic ovesných vloček
- 1 lžíce mleté skořice
- 4 lžíce nasekaných lískových ořechů
- 100 g lískooříškového másla Nutspread
- 4 lžíce medu
Postup přípravy receptu
-
Jablka omyjeme, rozřízneme napůl a každý vnitřek jablka vydlabeme. Dávejte pozor, ať slupku úplně neprotrhnete. Vydlabanou hmotu pak můžete použít do jiného dezertu.
-
Do mixéru vhodíme ostatní suroviny a rozmixujeme na hrubší hmotu. Tou pak plníme jablíčka, která vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem.
-
Pečeme v troubě vyhřáté na 190°C cca 10 minut. Nahoře by Vám měla vzniknout křupavá krusta, ale vnitřek jablka zůstane krásně měkký. Podáváme ještě teplé.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa