
- reklama -
Suroviny
- 1 máslová dýně
- 30 dkg uzené plece či kýty (vakuovaná, nemusí se již vařit)
- 2 větší snítky čerstvého rozmarýnu
- 2 špetky sušeného tymiánu
- 2 špetky uzené papriky
- sůl
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Dýni oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky velikosti sousta.
-
Uzené maso omyjeme a také nakrájíme na kousky.
-
V míse promícháme dýni s masem, okořeníme sušeným tymiánem, solí, uzenou paprikou, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme.
-
Směs přendáme na pekáč s pečicím papírem, poklademe na menší kousky nastříhanými snítkami čerstvého rozmarýnu a pečeme v troubě na 200°C cca 20 min.
Kuchařka: isindy









