
- reklama -
Suroviny
- 1 menší hlávka kapusty
- 0,5 kg kuřecího masa
- 350 g mražené zeleniny pod svíčkovou
- kmín celý
- sůl
- 1 palička utřeného česnek
- 2 cibule
- voda
- vývar nebo bujón
Postup přípravy receptu
-
Kapustu, maso, cibuli a polovinu oloupaného česneku nakrájíme na kousky, vše dáme do pekáče, nasypeme mraženou zeleninu, utřeme zbylou polovinu česneku a přidáme.
-
Osolíme, okmínujeme, zalijeme vodou až po vrch a pečeme 250°C asi 35 minut. Podáváme s bramborem.
Poznámka od kuchařky
Doba pečení závisí na druhu masa. Kuřecí je brzy, vepřové potřebuje déle.
Brambory vařím v parním hrnci.
Kuchař: Mirule









