Pečená játra v alobalu

95
- reklama -

Suroviny

500 g vepřových jater ( klidně i kuřecí nebo krůtí )
3 velké cibule
kečup
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a nakrájíme na plátky a dáme do pekáče vyloženého alobalem (alobal vytřeme sádlem ), cibuli nákrájíme na plátky a poklademe jí hojně játra, opepříme a hodně pocákáme kečupem, zabalíme a pečeme cca 1 hod.

  2. Hotové osolíme dle chuti. Podáváme s brambory, hranolky, americké bramobory, pečené brambory, krokety.

Poznámka od kuchařky

Pepř není potřeba, pokud jsou třeba malé děti, ale hlavně nešetřit kečupem, je ho tam potřeba opravdu hodně. Před osolením ochutnejte, já to ani nesolím.