
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 6 větších listů hlívy ústřičné
- 4-6 stroužků česneku
- 1 větší cibule
- trochu libečku, zelené petržeky
- majoránka
- sůl
- kmín
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
-
Do pekáče dáme pečící papír. Na papír, řasením navrch dáme celé listy hlívy, osolíme, posypeme kmínem, nasekaným libečkem, zelenou petrželkou, majoránkou. Mezi houby rozhodíme na půlkolečka nakrájenou cibuli a stroužky česneku. Vše pokapeme olivovým olejem.
-
Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do trouby. Pečeme 20 minut, pak alobal odstraníme a pečeme ještě cca 10 minut na barvu.
Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě s chlebem.
Kuchařka: JanaDorazinova









