
- reklama -
Suroviny
- Černé olivy
Postup přípravy receptu
-
Olivy rozkrojíme na půlky, část necháme na tělíčka a část nakrájíme na tenounké řezy – nožky.
-
Na jednohubku, potřenou pomazánkou nebo salátem, položíme tělíčko a kolem něj naskládáme 8 nožiček.
-
Opatrně je do podkladu lehce vtiskneme, to je podrží a nožky stojí v přirozeně pavoučí poloze :-))
Poznámka od kuchařky
Dělala jsem s nimi pár jednohubek, zbytek zůstal klasicky prázdných. Každý talíř s jednohubkami pak byl ozdobený jednou, dvěma, na kterých seděl pavouček.
Děti se (jako) bály, dospělí se smáli a ti, co milují olivy, sáhli po těchto jednohubkách jako po prvních….
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Kuchařka: cathleen