Paštika z kančí kýty

55
- reklama -

Suroviny

kančí maso
bůček
kuřecí játra
cibule
5 vajec
kelímek smetany
paštikové koření dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.

  3. Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.

  4. Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních…druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. 😀