Pařížský salát II.

57
- reklama -

Suroviny

25 dkg Vysočiny
4 sterilované okurky
1 cibule
3 vařená vejce
3 PL sterilovaného hrášku
200 ml tatarské omáčky
100 ml majonézy
2 PL hořčice
2 PL Worcesterové omáčky
1 KL cukru
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vysočinu, vejce, okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a hrášek. Vše společně promícháme.


    Zobrazit celý recept

  2. V druhé misce smícháme majonézu, tatarskou omáčku, hořčici, worcester a cukr. Touto zálivkou spojíme salát a podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme vychlazené s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Inspirovala jsem se v pořadu Prostřeno, jen jsem si to malinko poupravila. Je to opravdu chutný salát a určitě stojí za to ho vyzkoušet. Foto časem 🙂