
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 600 g Pangasia
- sůl
- 1/2 citronu
- 1 lžička plnotučné hořčice
- hrubá mouka na obalení
- Těstíčko:
- 150 g hladké mouky
- 1/4 sáčku prášku do pečiva
- 2 vajíčka
- 1,5 dcl piva
- tuk na smažení
Postup přípravy receptu
-
Porce pangasiuse osolíme, pokapeme citronovou šťávou.Rybu po jedné straně potřeme plnotučnou hořčicí a porce obalíme v hrubé mouce.
-
Připravíme si těstíčko na obalovaní – hladkou mouku smícháme s práškem do pečiva,vajíčky a pivem.
-
Porce pangasiuse namočíme do těstíčka a usmažíme dozlatova.
Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Autorka receptu je paní Sivaková z Labužníka.
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=28782
Kuchař: Jiri V.









