
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 1,5 kg pangasia
- Na marinádu :
- 6 cm nastrouhaného kořene zázvoru
- šťávu z 1 citronu
- 3 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce solamylu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce oleje
- špetka čerstvého pepře
- 2 cibule nakrájené na drobno
- 2 nakrájené zelené papriky
- nasekaná nať z cibulky
- 100 ml piva
Postup přípravy receptu
-
Pangasia radne oplachneme, osolime a osusime.
-
Pripravime si uvedenych ingredienci marinadu, jen zazvor vetreme nakonec a nechame vse odlezet pak dal pres noc v lednici.
-
Dalsi den si vymazeme pekacek a takto nalozenou rybu tam poklademe vedle sebe a peceme uz jen v predehrate troube kratce, cca 25 minu a na 170 stupnu, nebot ryba uz je velmi pekne nalozena a i rychle krehka.
-
Vypneme a podavame s opecenym americkym bramborem a oblohou.
Poznámka od kuchařky
Ryba tim, ze je mekka, zbavena, vody z ledu a je nalozena,je prekvapive chutnejsi , nez jsme zvykli.
Kuchařka: varilamyskakasicku