Pangasius s těstovinovým salátem

63
- reklama -

Suroviny

pangasius
těstoviny
paprika čerstvá červená
paprika žlutá
paprika zelená
čertsvé žampiony
olivový olej
máslo
sůl
provensálské koření
tymián
citrón

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucí vody vložíme těstoviny, mezitím co se budou vařit nakrajíme žampiony a papriky (podle chuti můžem přidat i rajčata, cibulku, hrášek, porek…fantazii se meze nekladou). Ty poté orestujeme na másle a smícháme s hotovými těstovinami. Zakápneme olivovým olejem. Nebo počkáme až těstoviny vychladnou a smícháme s majonézou nebo dressingem podle chuti.


    Zobrazit celý recept

  2. Rybu nasolíme a okořeníme z obou stran a vložíme na rozpálené máslo.

  3. Smažíme cca 5 minut z obou stran, poté pokapene citrónem a můžeme podávat.

Poznámka od kuchařky

K pangasovi a těstovinovému salátu se skvěle hodí čerstvé pečivo a bílé víno.

Dobrou chuť 🙂