- reklama -
Suroviny
- pangasius
- těstoviny
- paprika čerstvá červená
- paprika žlutá
- paprika zelená
- čertsvé žampiony
- olivový olej
- máslo
- sůl
- provensálské koření
- tymián
- citrón
Postup přípravy receptu
-
Do vroucí vody vložíme těstoviny, mezitím co se budou vařit nakrajíme žampiony a papriky (podle chuti můžem přidat i rajčata, cibulku, hrášek, porek…fantazii se meze nekladou). Ty poté orestujeme na másle a smícháme s hotovými těstovinami. Zakápneme olivovým olejem. Nebo počkáme až těstoviny vychladnou a smícháme s majonézou nebo dressingem podle chuti.
-
Rybu nasolíme a okořeníme z obou stran a vložíme na rozpálené máslo.
-
Smažíme cca 5 minut z obou stran, poté pokapene citrónem a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
K pangasovi a těstovinovému salátu se skvěle hodí čerstvé pečivo a bílé víno.
Dobrou chuť 🙂
Kuchař: klarus