
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 3 plátky Pangasia
- 1 velká cibule
- 1 velká lžíce másla (měla jsem Ramu máslovou)
- 1 lžíce čerstvé nasekané bazalky
- 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky
- kmín
- sůl
- 2 kávové lžičky Gustinu (jemný kukuřičný škrob)
- olej
Postup přípravy receptu
-
Pangase osolíme a cibuli nakrájíme na jemné proužky.
-
V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a přilijeme trochu oleje.
-
Přidáme cibulku a asi 1 minutu na mírném ohni promícháváme.
-
Potom po celé ploše pánve rozložíme Pangase, posypeme kmínem, bylinkami a nalijeme 250 ml vody ve které jsme rozmíchali 2 lžičky Gustinu.
-
Promícháme a vaříme, dokud není ryba uvařená.
-
Podle chuti dosolíme.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Množství omáčky jsem dělala z dvojité dávky. Omáčky bylo poměrně dost, tak jsem množství v receptu ubrala na polovinu. Samozřejmě si můžeme množství vody a hustotu omáčky upravit.
Kuchařka: misza