
- reklama -
Suroviny
podle toho jak moc velkej máte hlad 🙂
- Pangasius kdo nemusí ryby může být kuřecí maso
- pečivo
- rajčata
- balkánský sýr
- Mozzarella
- pikantní Hermelín
- citrón
- sůl
- provensálské koření
Postup přípravy receptu
-
Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata.
-
Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín.
-
Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).
Poznámka od kuchařky
přeji dobrou chut a doporučuji bílé víno nebo lambrusco 🙂
Kuchař: klarus









