Pangasius jako předkrm

145
- reklama -

Suroviny
podle toho jak moc velkej máte hlad 🙂

Pangasius kdo nemusí ryby může být kuřecí maso
pečivo
rajčata
balkánský sýr
Mozzarella
pikantní Hermelín
citrón
sůl
provensálské koření

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata.

  2. Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín.

  3. Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).

Poznámka od kuchařky

přeji dobrou chut a doporučuji bílé víno nebo lambrusco 🙂