Pangas v marinádě

64
- reklama -

Suroviny
5 porcí

500 g pangasia
Marináda:
2 polévkové lžíce tatarské omáčky
1 polévková lžíce hořčice s feferóny
1 polévková lžíce solamylu
50 ml piva
1 velký stroužek česneku prolisovaný
1/2 kávové lžičky citrónové šťávy
špetku mletý kmín
špetku mletý pepř
1 kávová lžička sůl
na obalení :
3 polévkové lžíce hladké mouky
1 KL grilovacího koření

Postup přípravy receptu

  1. Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin.

  2. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu.

  3. Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej.

  4. Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-z časopisu Paní domu