
- reklama -
Suroviny
5 porcí
- 500 g pangasia
- Marináda:
- 2 polévkové lžíce tatarské omáčky
- 1 polévková lžíce hořčice s feferóny
- 1 polévková lžíce solamylu
- 50 ml piva
- 1 velký stroužek česneku prolisovaný
- 1/2 kávové lžičky citrónové šťávy
- špetku mletý kmín
- špetku mletý pepř
- 1 kávová lžička sůl
- na obalení :
- 3 polévkové lžíce hladké mouky
- 1 KL grilovacího koření
Postup přípravy receptu
-
Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin.
-
Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu.
-
Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej.
-
Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.
Poznámka od kuchařky
Zdroj-z časopisu Paní domu
Kuchařka: eva hubova









