Pangas trochu jinak

96
- reklama -

Suroviny
4 – 6 porcí

1 kg Filé pangasia
1/4 l Smetana na vaření
300 g Zeleninová směs se žampiony mražená
100 g Másla
Grilovací koření na ryby
snítka Libečku

Postup přípravy receptu

  1. Zapékací misku vymažeme kouskem másla. Na dno rozprostřeme polovinu mražené zeleniny. Filety mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením, vložíme na zeleninu do mísy a zasypeme zbytkem zeleniny. Na vše poklademe plátky másla a přidáme snítku libečku.

  2. Pečeme v troubě asi 20 minut při 200°C.

  3. Vyndáme snítku libečku, zalijeme smetanou a dopékáme ještě tak 10 minut.

  4. Pangase jinak podáváme s přílohou podle chuti. Dobré jsou hranolky, nebo americké brambory