Pangas se špenátem

55
- reklama -

Suroviny
2 porce

250 g Pangase
balíček špenátu
2 stroužky česneku
drcený kmín
sůl
1 vejce
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Pangase rozmrazíme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme,

    posypeme drceným kmínem a dáme do jedné z nádob parního hrnce.

  2. Do misky, která je určená pro vaření v parním hrnci, dáme rozmrazený špenát, osolíme, vmícháme druhý prolisovaný stroužek česneku a vmícháme vejce, misku vložíme do další nádoby v parním hrnci.

  3. Oloupeme brambory, nakrájíme na plátky a vložíme do třetí nádoby.

  4. Vše dáme vařit na 20 – 25 minut.

Poznámka od kuchařky

Jednoduché, rychlé a dobré 🙂