
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 250 g Pangase
- balíček špenátu
- 2 stroužky česneku
- drcený kmín
- sůl
- 1 vejce
- brambory
Postup přípravy receptu
-
Pangase rozmrazíme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme,
posypeme drceným kmínem a dáme do jedné z nádob parního hrnce.
-
Do misky, která je určená pro vaření v parním hrnci, dáme rozmrazený špenát, osolíme, vmícháme druhý prolisovaný stroužek česneku a vmícháme vejce, misku vložíme do další nádoby v parním hrnci.
-
Oloupeme brambory, nakrájíme na plátky a vložíme do třetí nádoby.
-
Vše dáme vařit na 20 – 25 minut.
Poznámka od kuchařky
Jednoduché, rychlé a dobré 🙂
Kuchař: Mirule