
- reklama -
Suroviny
- 3 brambory
- 1 hrníček mražené kukuřice
- 1 hrníček mraženého hrášku
- 1/2 hrníčku baby karotky
- 1/2 malé zelené cukety
- 1/2 malé žluté tykve
- 10 cm pórku
- 1 hrníček růžiček brokolice
- máslo
- kari
- sůl
- smetana
- pangasius
- olej
- sůl
- česnek
- sojová omáčka
Postup přípravy receptu
-
Máslo rozehřejeme, vložíme všechnu zeleninu, očištěnou a nakrájenou na malé kousky a na mírném ohni dusíme doměkka. Vodu přiléváme jen mírně, mražená zelenina ji pustí dost.
-
Ke konci ochutíme solí a kari podle chuti a podlijeme smetanou. Krátce provaříme.
-
Pangase osušíme, osolíme, očesnekujeme, zakápneme citronem a sojovou omáčkou a na oleji opečeme.
Poznámka od kuchařky
Po včerejším vaření zbyla nezpracovaná část cukety, tykve a ryby, takže výsledkem je zase jiná úprava – a také nám chutnalo 🙂
Zeleninu lze libovolně kombinovat, možno použít i oblíbenou mraženou, jen k ní přidat kostičky brambor a koření….
Kuchařka: isindy