Pangas pod peřinkou

46
- reklama -

Suroviny

35 dkg pangasia
olivový olej
sůl
citron – šťáva
1 zelená kapie
1 červená kapie
1 žlutá kapie
10 dkg Eidamu
1 lžíce pomazánkového másla
2 lžíce Majolky®

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrzlého pangase naporcujeme na menší části, osušíme, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou a odložíme stranou.


    Zobrazit celý recept

  2. Kapie nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s majolkou, pomazánkovým máslem a sýrem nastrouhaným na hrubější nudličky, podle chuti osolíme.

  3. Na plech s pečicím papírem dáme porce pangase, na ně navrstvíme kapiovou směs a dáme péct na 200°C na cca 20 minut, poté na 5 minut zvýšíme na 250°C (gril).