
- reklama -
Suroviny
- Máslo
- Cibule (na drobno)
- Pangas (na kostičky)
- Sůl a pepř
- Ředkvičky (plátky)
- Sladká paprika
- Voda
- Kopr
- Smetana
- možno masový bujón pro masovou chuť
- mouka na případné zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Na másle osmahneme cibulku do hněda, přidáme pangase a ředkvičky, osolíme a opepříme, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou.
-
Přidáme kopr (možno přidat bujón) a necháme povařit, dokud není pangas dostatečně provařený.
-
Nakonec zalijeme smetanou a podle potřeby zahustíme moukou. Pokud budeme zahušťovat, necháme omáčku ještě chvíli povařit. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží, nebo jakoukoliv přílohou která nám přijde k chuti 😉
Poznámka od kuchařky
Vypadá nevábně, ale i přes kombinaci vybraných surovin je velmi chutná a stojí za to okusit
Kuchařka: Kogina-K1









