Pánev paní Tuňákové

47
- reklama -

Suroviny
3 porce

1 konzerva tuňáka v oleji (kousky)
5 nakrájené naťové cibulky
1 nasekaný stroužek česneku
50 g prosciutta crudo (není nutné)
tymián
sůl
parmazán
Vařené špagety nebo jiné těstoviny ale může být i rýže

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji z konzervy osmažíme cibulku, přidáme prosciutto, tuňáka, česnek a rychle orestujeme. Pokud je potřeba, přidáme trošku olivového oleje. Osolíme, přidáme koření, asi půl decilitru vody, která nám zbyla po vaření těstovin, pak promícháme na pánvi s těstovinami a posypeme parmazánem.


    Zobrazit celý recept

Poznámka od kuchařky

Můžeme přidat i žampiony, cuketu, papriku – záleží jen na kreativitě.