- reklama -
Suroviny
3 porce
- 1 konzerva tuňáka v oleji (kousky)
- 5 nakrájené naťové cibulky
- 1 nasekaný stroužek česneku
- 50 g prosciutta crudo (není nutné)
- tymián
- sůl
- parmazán
- Vařené špagety nebo jiné těstoviny ale může být i rýže
Postup přípravy receptu
-
Na oleji z konzervy osmažíme cibulku, přidáme prosciutto, tuňáka, česnek a rychle orestujeme. Pokud je potřeba, přidáme trošku olivového oleje. Osolíme, přidáme koření, asi půl decilitru vody, která nám zbyla po vaření těstovin, pak promícháme na pánvi s těstovinami a posypeme parmazánem.
Poznámka od kuchařky
Můžeme přidat i žampiony, cuketu, papriku – záleží jen na kreativitě.
Kuchařka: danielle72