Panenka na chilli a tymiánu s cibulovými brambůrky

79
- reklama -

Suroviny
1 porce

150 g vepřové panenky
1 ČL oleje
snítek čerstvého tymiánu
sůl
mletá sušená chilli paprička
200 g nových brambor
1 cibule

Postup přípravy receptu

  1. Brambory očistíme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme.

  2. Maso očistíme a naporcujeme. Okořeníme a vmasírujeme nasekaný tymián. Zprudka opečeme na teflonové pánvi pokapané olejem. Maso by mělo být na povrchu zlatavé a uvnitř ještě malinko růžové.

  3. Cibuli nakrájíme na klínky a spolu s nakrájenými brambory opečeme ve výpeku z panenky.

Poznámka od kuchařky

Více mých receptů můžete najít na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/category/recept…