
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 150 g vepřové panenky
- 1 ČL oleje
- snítek čerstvého tymiánu
- sůl
- mletá sušená chilli paprička
- 200 g nových brambor
- 1 cibule
Postup přípravy receptu
-
Brambory očistíme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme.
-
Maso očistíme a naporcujeme. Okořeníme a vmasírujeme nasekaný tymián. Zprudka opečeme na teflonové pánvi pokapané olejem. Maso by mělo být na povrchu zlatavé a uvnitř ještě malinko růžové.
-
Cibuli nakrájíme na klínky a spolu s nakrájenými brambory opečeme ve výpeku z panenky.
Poznámka od kuchařky
Více mých receptů můžete najít na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/category/recept…
Kuchařka: LuciePe